Διαμονή

Διαμονή

Δωμάτια | Socrates Organic Village

Πέντε σύγχρονες κατοικίες (παραδοσιακού τύπου), όλες με θέα στη θάλασσα, είναι τα ιδανικά καταφύγια που ετοιμάσαμε για εσάς

  • Ανεξάρτητα, για να χαρίζουν γαλήνη.
  • Κοντινά, το ένα στο άλλο, για να σχηματίζουν μια φιλική γειτονιά.
  • Πανέμορφα, για να συμπληρώνουν το τοπίο.


Οι φωτεινοί εσωτερικοί τους χώροι, δροσεροί το καλοκαίρι, και γεμάτοι από τη θαλπωρή της ζεστασιάς το χειμώνα, που χαρίζουν το ενεργειακό τζάκι και τα ηλιακά κλιματιστικά, είναι φτιαγμένοι με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια, διακοσμημένοι με λιτότητα, φινέτσα και γούστο και εξοπλισμένοι σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές, ώστε να μη σας λείψει τίποτα. Τα μεγάλα τους παράθυρα σας φέρνουν μέσα στο τοπίο.

 

Η μία από τις κατοικίες έχει διαμορφωθεί  με μεγάλη προσοχή και αγάπη, προκειμένου να προσφέρει  όλες τις ευκολίες πρόσβασης και διαμονής σε άτομα με ειδικές ανάγκες.


Δωμάτια | Socrates Organic Village Δωμάτια | Socrates Organic Village

Οι κήποι του αγροκτήματος, τα στεγασμένα κιόσκια και οι κοινόχρηστοι χώροι που τα περιβάλλουν, σας επιτρέπουν να κινηθείτε ελεύθερα, να πάρετε μέρος στις αγροτικές δραστηριότητες – ανάλογα με την εποχή , να περιποιηθείτε τον κήπο σας και να γνωριστείτε με τους γείτονές σας, αν το επιθυμείτε.


Στο βιολογικό αγρόκτημα Socrates Organic Village θα χαρείτε ηρεμία, ξεκούραση, μικρές καθημερινές απολαύσεις και κυρίως  ξέγνοιαστες  διακοπές για όλη την οικογένεια. Θα σας  δοθεί  χρόνος για να κάνετε πράγματα μαζί,  να ζήσετε εμπειρίες γεμάτες  περιπέτεια, γέλιο, και  διασκέδαση, που θα σας φέρνουν πιο κοντά & θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα.

Σας καλωσορίζουμε στο βιολογικό αγρόκτημα Socrates Organic Village, βέβαιοι ότι εδώ θα νοιώσετε "σαν...στο κτήμα σας"!


Bookmark and Share