Γεύσεις

Γεύσεις

Κάθε πρωί, έχουμε δημιουργήσει τις καλύτερες προϋποθέσεις, για να γευθείτε το πιο πλούσιο και το πιο αγνό πρωινό που ονειρευτήκατε.

Συμπεριλαμβάνει τα καλύτερα ντόπια βιολογικά προϊόντα, γάλα, τσάϊ, γιαούρτι, τυρί, ελιές,  μέλι, σπιτικές μαρμελάδες,  χωριάτικο ψωμί ψημένο στα ξύλα, αλλά και όλα τα φρούτα και λαχανικά εποχής που απεριόριστα  μπορείτε να κόψετε από τον κήπο του “σπιτιού σας”, καθώς και ολόφρεσκα αυγά από τις κότες του αγροκτήματος. Όλα με την ξεχασμένη αληθινή τους γεύση.

Όσο για τα υπόλοιπα γεύματα, η επιλογή είναι δική σας:

1) Μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας, στην άνετη κουζίνα του «σπιτιού σας», απολαυστικά γεύματα με  παραδοσιακές συνταγές που θα σας προμηθεύσουμε,  με βάση τα βιολογικά προϊόντα  του αγροκτήματος & της ευρύτερης περιοχής. Τα γεύματα στο “σπίτι σας” συμπληρώνονται με εξαίρετο βιολογικό κρασί της περιοχής, το οποίο σας προσφέρεται δωρεάν από τους βιοκαλλιεργητές της περιοχής.

 2) Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε το γευστικό μικρόκοσμο της περιοχής, σε μια από τις πολλές κοντινές ταβέρνες. Πρέπει να έχετε στο μυαλό σας, ότι το Μεσολόγγι είναι φημισμένο για την φανταστική γεύση των ψαριών που αλιεύονται στην Λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου, (θεωρούνται τα πιο γευστικά ψάρια της Ελλάδας) και για το μοναδικό στον κόσμο «Αυγοτάραχο Μεσολογγίου». 

3) Ειδικές περιπτώσεις:

* Γεύμα με θαλασσινά εδέσματα πάνω σε παραδοσιακή “Πελάδα” φυσικού ιχθυοτροφείου μέσα στην Λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου.


“Μπάρμπεκιου” με ψητά ψάρια στην παραλία, μετά το ψάρεμα ή την θαλάσσια βόλτα με κανό.

Bookmark and Share