Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης

1. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ
Check-in : 13:00 - 23:30
Check-out: 07:00 - 12:30

Κατοικίδια ζώα
Τα κατοικίδια επιτρέπονται κατόπιν προσυνεννόησης.

Αποδεκτές πιστωτικές κάρτες
American Express, Visa, Euro/Mastercard, Diners
Το ξενοδοχείο διατηρεί το δικαίωμα να προεγκρίνει την πιστωτική κάρτα σας πριν από την άφιξη σας.

Τρόποι πληρωμών
Η πληρωμή μπορεί να γίνει κατά την αναχώρηση σας με μετρητά ή με  χρήση της κάρτας σας.

2.ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ/ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ
Η κράτηση είναι ασφαλής. Όταν κάνετε κράτηση σε εμάς, τα προσωπικά σας στοιχεία προστατεύονται μέσω κωδικοποίησης και είναι ασφαλή. Τα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν μόνο ως εγγύηση της κράτησής σας χωρίς να σας χρεώσουμε επιπλέον έξοδα κράτησης. Στην Socrates Organic Village η κράτηση μπορεί να γίνει ως εξής:

Χρήση πιστωτικής κάρτας
Για κρατήσεις μέσω πιστωτικής κάρτας θα λάβουμε τα προσωπικά σας στοιχεία καθώς και τα στοιχεία της κάρτας σας και θα τα κρατήσουμε ως εγγύηση της κράτησης. Σε περίπτωση όμως ακύρωσης εντός 7 ημερών πριν από την ημερομηνία άφιξής σας, δεν υπάρχει καμία  χρέωση εκ μέρους μας. Σε περίπτωση ακύρωσης εντός των τελευταίων 6 ημερών πριν από την ημερομηνία άφιξής σας, θα σας χρεώσουμε στην πιστωτική σας το ποσό της μίας διανυκτέρευσης σύμφωνα με την  τιμολογιακή μας πολιτική χωρίς προειδοποίηση.
Σε περίπτωση που δεν εμφανιστείτε καθόλου, χωρίς να μας ενημερώσετε, θα ακυρωθεί άμεσα η κράτησή σας και θ θα σας χρεώσουμε στην πιστωτική σας το ποσό της μίας διανυκτέρευσης σύμφωνα με την τιμολογιακή μας πολιτική.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Οι κρατήσεις μέσω του τραπεζικού μας λογαριασμού γίνονται καταθέτοντας το ποσό της μίας διανυκτέρευσης.
Σε περίπτωση ακύρωσης εντός 7 ημερών πριν από την ημερομηνία άφιξής σας, δεν υπάρχει καμία  χρέωση εκ μέρους μας και σας επιστρέφουμε άμεσα το συνολικό ποσόν (αξία μίας διανυκτέρευσης) που έχετε καταθέσει για την κράτησή σας. Σε περίπτωση ακύρωσης εντός των τελευταίων 6 ημερών πριν από την ημερομηνία άφιξής σας ή μη εμφάνισής σας κατά την ημερομηνία κράτησης, θα σας χρεώσουμε το ποσό της μίας διανυκτέρευσης (το ποσόν που έχετε καταθέσει ήδη στον τραπεζικό μας λογαριασμό, για την κράτησής σας).
Μπορείτε να κάνετε ακύρωση της κράτησής σας, μέσω του μηνύματος αποδοχής κράτησης που θα λάβετε από τη μονάδα μας στο e-mail σας ή επικοινωνώντας μαζί μας στη σελίδα ‘’Επικοινωνία’’.


3.ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Τροποποίηση όρων χρήσης και προϋποθέσεων
Το organic-village.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί όλους τους όρους και προϋποθέσεις χρήσης. Οι τροποποιηθέντες όροι τίθενται σε ισχύ από την ημερομηνία εμφάνισής τους στην διαδικτυακή αυτή διεύθυνση. Ο χρήστης παρακαλείται σε τακτά χρονικά διαστήματα να ανατρέχει και να συμβουλεύεται τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης, όπως ισχύουν. Η εξακολούθηση της εκ μέρους του χρήσης της διαδικτυακής αυτή διεύθυνσης μετά την τροποποίηση κάποιων όρων αποτελεί απόδειξη σιωπηλής αποδοχής τους.
Με την πρόσβαση, την πλοήγηση και τη χρήση του ιστοχώρου μας (στο εξής καλούμενo από κοινού "ιστοχώρος") ή/και κάνοντας κράτηση, αποδέχεστε και βεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και ότι συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις που αναφέρονται παρακάτω (συμπεριλαμβανομένης της δήλωσης προστασίας προσωπικών δεδομένων).

Πνευματική Ιδιοκτησία και απαγορεύσεις
Αυτές οι σελίδες, το περιεχόμενο και η δομή αυτών των σελίδων συντίθεται από επεξεργασμένα, ταξινομημένα, κωδικοποιημένα ή μη κείμενα, πληροφοριακά έγγραφα, ενημερώσεις, ανακοινώσεις, δελτία ειδήσεων, φωτογραφικό υλικό, γραφικά, εικόνες κλπ. ως νέο σύνθετο έργο αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της organic-village.gr και τρίτων, συνεργατών της.
ΡΗΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ Η ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, Η ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ Ή Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΥΛΙΚΟ ΦΟΡΕΑ, ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ (ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ, ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΕ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ, ΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΝΕΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ Η ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ) ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΑΛΛΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ (INTERNET Ή INTRANET) ΚΑΙ Η ΕΜΠΟΡΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΠΤΗ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ organic-village.gr. ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ.

Επίσης η διάρθρωση της σελίδας και ο τρόπος εμφάνισης του περιεχομένου, ο διακριτικός τίτλος αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του organic-village.gr, καθώς και η υπηρεσία online κρατήσεων δωματίων που προσφέρεται σε αυτές τις σελίδες και μέσω αυτού του ιστοχώρου ανήκουν, λειτουργούν και προσφέρονται  από την Socrates Organic Village - που είναι μία οικογενειακή αγροτουριστική επιχείρηση του Γεωπόνου, Βιοκαλλιεργητή Σωκράτη Καραντινού και λειτουργεί με την νομική μορφή της ατομικής επιχείρησης- και παρέχονται μόνο για την προσωπική σας, μη εμπορική χρήση, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που ορίζονται παρακάτω.


4.ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Οι τιμές στον ιστοχώρο μας είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές. Όλες οι τιμές στον ιστοχώρο μας αναγράφονται ανά δωμάτιο για το σύνολο της διαμονής σας και συμπεριλαμβάνουν τον Φ.Π.Α. και όλους τους άλλους φόρους (με επιφύλαξη της πιθανότητας αλλαγής αυτών των φόρων), εκτός και εάν αναφέρεται διαφορετικά στον ιστοχώρο μας ή στο e-mail επιβεβαίωσης.
Παρακαλείστε να ελέγξετε προσεκτικά τις πληροφορίες σχετικά με το δωμάτιο και τις τιμές για πιθανούς τέτοιου είδους όρους προτού πραγματοποιήσετε την κράτησή σας. Καμία αλλαγή στις  τιμές μας  δεν γίνεται  χωρίς προειδοποίηση.


5.ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Τα προσωπικά σας δεδομένα είναι ιδιαίτερα σημαντικά για εμάς. Εκτιμούμε την εμπιστοσύνη σας και δεσμευόμαστε να προστατεύουμε όλα τα προσωπικά σας στοιχεία. Αυτή η ενότητα ανανεώνεται από καιρό σε καιρό και περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία. Σας ενημερώνει επίσης για το πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας σε περίπτωση που έχετε απορίες σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα.

Τι είδους προσωπικά στοιχεία χρησιμοποιεί η Socrates Organic Village;
Όταν κάνετε κράτηση σας ζητείται να δώσετε το όνομα, τη διεύθυνση, το τηλέφωνο, το e-mail, στοιχεία πληρωμής, τα ονόματα των συνταξιδιωτών σας και τις προτιμήσεις σας σχετικά με τη διαμονή.
Όταν επισκέπτεστε τον ιστοχώρο μας, ακόμα κι αν δεν κάνετε κράτηση, συλλέγουμε ορισμένες πληροφορίες όπως τη διεύθυνση IP σας, το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε και πληροφορίες σχετικά με το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή σας, την έκδοση της εφαρμογής, τις ρυθμίσεις γλώσσας και τις σελίδες που έχετε ανοίξει. Αν χρησιμοποιείτε κινητή συσκευή, μπορεί επίσης να συλλέξουμε στοιχεία αναγνωριστικά της συσκευής σας όπως ρυθμίσεις και χαρακτηριστικά που αφορούν τη συσκευή και στοιχεία γεωγραφικού μήκους/πλάτους.

Γιατί η Socrates Organic Village συλλέγει, χρησιμοποιεί και μοιράζετε τα προσωπικά σας δεδομένα;

  • Κρατήσεις: Κατά κύριο λόγο χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να ολοκληρώσουμε και να διευκολύνουμε την online κράτησή σας και για να προωθούμε τα στοιχεία της κράτησης στον υπεύθυνο κρατήσεων της επιχείρησης.
  • Εξυπηρέτηση πελατών: Προσφέρουμε διεθνή εξυπηρέτηση πελατών καθημερινά και όλο το 24ωρο, από τα τοπικά μας γραφεία. Όταν μοιράζεστε τα στοιχεία σας μαζί μας, μπορούμε να ανταποκρινόμαστε όταν μας χρειάζεστε - ακόμα και να σας βοηθάμε να βρείτε το ιδανικό δωμάτιο και να απαντάμε σε ερωτήσεις σχετικές με την κράτησή σας.
  • Άλλες επικοινωνίες: Μπορεί κάποιες φορές να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail, μέσω ταχυδρομείου, μέσω τηλεφώνου ή μηνύματος στο κινητό σας, ανάλογα με τα στοιχεία επικοινωνίας που έχετε μοιραστεί μαζί μας. Αυτό μπορεί να συμβεί για διάφορους λόγους:
  • Μπορεί να χρειαστεί να απαντήσουμε και να διαχειριστούμε αιτήματα που έχετε υποβάλει.
  • Όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας μπορεί να σας στείλουμε ερωτηματολόγια ή να σας προσκαλέσουμε να κάνετε σχόλια για την εμπειρία σας από την Socrates Organic Village.
  • Μπορεί επίσης να σας στείλουμε άλλο υλικό σχετικό με την κράτησή σας, όπως τρόπους επικοινωνίας με την Socrates Organic Village εάν χρειάζεστε βοήθεια.
  • Εντοπισμός και αποτροπή απάτης: Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για τον εντοπισμό και την αποτροπή απάτης και άλλων παράνομων και ανεπιθύμητων ενεργειών.
  • Βελτίωση των υπηρεσιών μας:


Τι διαδικασίες ασφάλειας χρησιμοποιεί η Socrates Organic Village για να διαφυλάξει τις προσωπικές σας πληροφορίες;

Σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς νόμους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, τηρούμε εύλογες διαδικασίες για να αποτρέψουμε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα και κατάχρηση αυτών.
Χρησιμοποιούμε κατάλληλα επιχειρηματικά συστήματα και διαδικασίες για να προστατεύουμε και να διαφυλάσσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα που μας δίνετε. Χρησιμοποιούμε επίσης διαδικασίες ασφάλειας και τεχνικούς και φυσικούς περιορισμούς για την πρόσβαση και χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών στους διακομιστές μας. Η πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα επιτρέπεται μόνο από εξουσιοδοτημένο προσωπικό κατά το εργάσιμο ωράριο.

6.ΠΑΙΔΙΑ

Οι υπηρεσίες που προσφέρονται από την Socrates Organic Village δεν απευθύνονται σε παιδιά κάτω των 18 ετών. Η χρήση οποιασδήποτε εκ των υπηρεσιών μας επιτρέπεται μόνο με την έγκριση γονέα ή νόμιμου κηδεμόνα. Όταν λαμβάνουμε πληροφορίες από παιδί ηλικίας κάτω των 18 ετών, έχουμε το δικαίωμα να τις διαγράψουμε.

7.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με την ολοκλήρωση μιας κράτησης, συμφωνείτε να λάβετε (i) ένα e-mail το οποίο μπορεί να σας στείλουμε πριν την ημερομηνία της άφιξής σας, παρέχοντάς σας πληροφορίες σχετικά με τον προορισμό σχετικά με την κράτησή σας, και (ii) ένα e-mail που θα σας αποσταλεί έπειτα από τη διαμονή σας στο κατάλυμα, με το οποίο καλείστε να συμπληρώσετε τη φόρμα για σχόλια πελατών. Παρακαλούμε διαβάστε την πολιτική περί προστασία προσωπικών δεδομένων για τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία σας καλούμε να επικοινωνήσετε στη σχετική σελίδα ‘’ Επικοινωνία’’, με όποιον τρόπο επιθυμείτε εσείς.

8.ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Το υλικό στην παρούσα ιστοσελίδα έχει συμπεριληφθεί με καλή πίστη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για ενημερωτικούς, ερευνητικούς, συμβουλευτικούς και ψυχαγωγικούς σκοπούς.
Στο  βαθμό που επιτρέπεται από τη νομοθεσία, ούτε εμείς ούτε οποιοσδήποτε από τους υπαλλήλους ή άλλους που εμπλέκονται στη δημιουργία και την προώθηση ή την καθ' οιονδήποτε άλλο τρόπο παροχή του ιστοχώρου και του περιεχόμενού του, δεν ευθυνόμαστε για (i) οποιαδήποτε ποινική, ειδική, έμμεση ή επακόλουθη ζημία ή απώλεια, οποιαδήποτε απώλεια παραγωγής, απώλεια κέρδους, απώλεια εσόδων, απώλεια συμβολαίου, απώλεια ή ζημία στην πελατεία ή την φήμη, απώλεια δικαιώματος για αποζημίωση, (ii) οποιαδήποτε ασάφεια σχετικά με τις πληροφορίες (περιγραφή) του καταλύματος (συμπεριλαμβανομένων τιμών, διαθεσιμότητας) που παρέχονται στον ιστοχώρο μας, (iii) υπηρεσίες ή προϊόντα που προσφέρονται από το κατάλυμα, (iv) οποιεσδήποτε (άμεσες, έμμεσες, επακόλουθες ή ποινικές) φθορές, απώλειες ή χρεώσεις τις οποίες υπεστήκατε, πληρώσατε ή προκαλέσατε, σύμφωνα με, έπειτα από ή σε σχέση με τη χρήση, την αδυναμία χρήσης ή την καθυστέρηση στη χρήση του ιστοχώρου μας, ή (v) για τυχόν (προσωπικό) τραυματισμό, θάνατο, φθορά προσωπικής ιδιοκτησίας ή άλλες (άμεσες, έμμεσες, ειδικές, επακόλουθες ή ποινικά κολάσιμες) φθορές, απώλειες ή χρεώσεις τις οποίες υπεστήκατε, πληρώσατε ή προκαλέσατε, είτε εξαιτίας (νομικών) πράξεων, σφαλμάτων, παραβιάσεων, (βαριάς) αμέλειας, σκόπιμου πταίσματος, παραλείψεων, μη εκτέλεσης, ψευδών δηλώσεων, αδικοπραξίας ή απόλυτης ευθύνης του καταλύματος ή ευθύνης που αποδίδεται (πλήρως ή μερικώς) στο κατάλυμα (τους υπαλλήλους του, τη διεύθυνση, τα στελέχη, τους πράκτορες, εκπροσώπους ή τις συνεργαζόμενες εταιρείες), συμπεριλαμβανομένης τυχόν (μερικής) ακύρωσης, υπεράριθμης κράτησης, απεργίας, ανωτέρας βίας ή για οποιοδήποτε άλλο περιστατικό πέρα από τον έλεγχό μας.


9.ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΡΙΤΩΝ

To organic-village.gr φροντίζει για την εξασφάλιση της νόμιμης άδειας της χρήσης οποιουδήποτε υλικού που έχει συμπεριληφθεί στην ιστοσελίδα, πνευματικής ιδιοκτησίας άλλου φυσικού ή νομικού προσώπου. To organic-village.gr δεν είναι υπεύθυνο για την προσβολή δικαιωμάτων τρίτων σε περίπτωση δημοσίευσης ή εμφάνισης στην ιστοσελίδα περιεχόμενου από τρίτους, ιδιοκτησίας άλλων δικαιούχων. Για την προστασία όμως των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, οι δικαιούχοι μπορούν να επικοινωνούν αμέσως με τo organic-village.gr ώστε να λάβει τα απαραίτητα μέτρα και δη ή της άμεσης αφαίρεσης του υλικού για το οποίο αρνείται ο δικαιούχος των πνευματικών δικαιωμάτων τη συγκεκριμένη χρήση ή της αναφοράς του ονόματός του ως δημιουργού του εν λόγω υλικού.

10.ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΟΡΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
Στο βαθμό που επιτρέπεται από τη νομοθεσία, οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις και η παροχή των υπηρεσιών μας υπόκεινται στο Ελληνικό Δίκαιο και θα ερμηνεύονται σύμφωνα με αυτό και οποιαδήποτε διαφορά προκύπτει από αυτούς τους γενικούς όρους και προϋποθέσεις και σε σχέση με τις υπηρεσίες μας θα υποβάλλεται αποκλειστικά στα αρμόδια δικαστήρια.
Το πρωτότυπο ελληνικό κείμενο των εν λόγω όρων και προϋποθέσεων μπορεί να έχει μεταφραστεί σε άλλες γλώσσες. Η μετάφραση αποτελεί διευκόλυνση και μετάφραση για εσωτερική χρήση μόνο και δεν απορρέουν δικαιώματα από το κείμενο της μετάφρασης. Σε περίπτωση διαφωνίας σχετικά με το περιεχόμενο ή την ερμηνεία αυτών των όρων και προϋποθέσεων ή αναντιστοιχίας ή διαφοράς μεταξύ της ελληνικής εκδοχής και οποιασδήποτε άλλης μεταφρασμένης εκδοχής των παρόντων όρων και προϋποθέσεων, η ελληνική εκδοχή του κειμένου, στο βαθμό που επιτρέπεται από τη νομοθεσία, ισχύει, υπερισχύει και είναι οριστική.

Σε περίπτωση που οποιαδήποτε διάταξη αυτών των όρων και προϋποθέσεων είναι ή καθίσταται άκυρη, μη εφαρμοστέα ή μη δεσμευτική, εξακολουθείτε να δεσμεύεστε από όλες τις υπόλοιπες προϋποθέσεις του παρόντος. Σε τέτοια περίπτωση, η άκυρη διάταξη παρ’ όλα αυτά, εφαρμόζεται στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από το ισχύον δίκαιο και θα συμφωνήσετε τουλάχιστον να αποδεχθείτε αποτέλεσμα παρόμοιο με αυτό της άκυρης, μη εφαρμοστέας ή μη δεσμευτικής διάταξης, δεδομένου του περιεχομένου και του σκοπού αυτών των όρων και προϋποθέσεων.

Bookmark and Share