Πρόσβαση

Πρόσβαση

Το Βιολογικό  Αγρόκτημα Socrates Organic Village βρίσκεται στην παραλία Κρυονερίου, του Γαλατά Ναυπακτίας, 6 χιλιόμετρα Ανατολικά του Μεσολογγίου, 230 χιλιόμετρα από την Αθήνα.

Για να έρθετε από Αθήνα:

Ξεκινώντας από την Αθήνα με αυτοκίνητο, στο 230ο χιλιόμετρο της Εθνικής  οδού  Αθηνών –Ιωαννίνων (30 χιλιόμετρα μετά την Γέφυρα Ρίου-Αντιρίου) βγείτε στην έξοδο προς Γαλατά και ακολουθώντας την κατεύθυνση προς παραλία Κρυονερίου, στα 2 χιλιόμετρα θα συναντήσετε  τον οικισμό Κρυονερίου. Ακολουθώντας στην παραλία  τις πινακίδες με το όνομα βιολογικό  αγρόκτημα Socrates organic village, θα οδηγηθείτε στην είσοδο του αγροκτήματος.

 

Για να έρθετε από Θεσσαλονίκη: 

1) Ακολουθώντας τη διαδρομή: Λάρισα – Λαμία-Ιτέα-Ναύπακτος-Μεσολόγγι, οπότε 6 χιλιόμετρα πριν το Μεσολόγγι  βγείτε στην έξοδο προς Γαλατά και ακολουθώντας την κατεύθυνση προς παραλία Κρυονερίου, στα 2 χιλιόμετρα θα συναντήσετε  τον οικισμό Κρυονερίου. Ακολουθώντας στην παραλία  τις πινακίδες με το όνομα Βιολογικό  Αγρόκτημα Socrates Organic Village, θα οδηγηθείτε στην είσοδο του αγροκτήματος.


2) Ακολουθώντας τη διαδρομή: Ιωάννινα – Αγρίνιο -Μεσολόγγι, οπότε 6 χιλιόμετρα μετά το Μεσολόγγι  βγείτε στην έξοδο προς Γαλατά και ακολουθώντας την κατεύθυνση προς παραλία Κρυονερίου, στα 2 χιλιόμετρα θα συναντήσετε  τον οικισμό Κρυονερίου. Ακολουθώντας στην παραλία  τις πινακίδες με το όνομα Βιολογικό  Αγρόκτημα Socrates Organic Village, θα οδηγηθείτε στην είσοδο του αγροκτήματος. 

 

 
Bookmark and Share