Σχετικά

Καλώς ήρθατε στο αγρόκτημα μας!

Το βιολογικό  αγρόκτημα Socrates Organic Village βρίσκεται  σε μια πανέμορφη παραλία του Πατραϊκού Κόλπου, στην άκρη του παραθαλάσσιου ψαράδικου οικισμού «Κρυονέρι», μεταξύ του επιβλητικού βουνού Βαράσοβα και των εκβολών του Εύηνου ποταμού, στα όρια του Εθνικού Φυσικού Πάρκου του Μεσολογγίου.  Σε απόσταση 8 χιλιομέτρων από το Μεσολόγγι και 33 χιλιομέτρων από την Ναύπακτο.

  • slide1
  • slide 3
  • slide5

Στο αγρόκτημα  καλλιεργούνται αρωματικά φυτά & όλων των ειδών τα οπορωκηπευτικά, με μεθόδους φιλικές προς το περιβάλλον.

Για την ευχάριστη  διαμονή σας, ονειρευτήκαμε και δημιουργήσαμε κάτι μοναδικό για σας, βάζοντας τη φαντασία και την καρδιά να κατευθύνουν τα χέρια μας, με γνώμονα την μοναδικότητα του επισκέπτη & την ποιότητα, κατασκευάσαμε  καλόγουστες ανεξάρτητες κατοικίες, όπου η αρμονία της τοπικής αρχιτεκτονικής συναντιέται με τις σύγχρονες ανέσεις. Οι κατοικίες διαθέτουν τον δικό τους ανεξάρτητο κήπο στον οποίο έχουμε φροντίσει να υπάρχουν όλα τα εποχιακά φρούτα & κηπευτικά, αλλά και να υπάρχει άπλετος χώρος παιχνιδιού για τους μικρούς επισκέπτες.

Όλες οι κατοικίες έχουν απεριόριστη  θέα  στο απέραντο γαλάζιο του Πατραϊκού Κόλπου. Το «απέραντο γαλάζιο» δεν είναι ωραίο μόνο σαν εικόνα, Ακόμα καλύτερο είναι ότι μόλις βγεις έξω από το αγρόκτημα, μπορείς να βουτήξεις στα δροσερά νερά του Πατραϊκού κόλπου.

Για την υποστήριξη της ευχάριστης διαμονής σας, έχει κατασκευασθεί και ένα  μικρό κτίριο πολλαπλών χρήσεων, στο οποίο υπάρχουν χώροι πραγματοποίησης  συναντήσεων μικρών ομάδων, εκπαίδευσης  επισκεπτών, αλλά και  προβολής & πώλησης τοπικών βιολογικών προϊόντων, όπως φρούτων &  κηπευτικών εποχής, λαδιού, ελιών, κρασιών, τυριών, γλυκών, μαρμελάδων, αρωματικών φυτών, αιθέριων ελαίων, κλπ.

Οι υποδομές του αγροκτήματος  συμπληρώνονται  με το Φωτοβολταϊκό Πάρκο & τις Ανεμογεννήτριες που  παράγουν  το σύνολο της ηλεκτρικής ενέργειας  που είναι απαραίτητη για τις καθημερινές δραστηριότητες στο αγρόκτημα.  Είναι πολύ σημαντικό για μας και είμαστε υπερήφανοι.

Bookmark and Share